Top 5 cele mai frumoase filme pe care să le vizionezi în perioada Crăciunului

Top 5 cele mai frumoase filme pe care să le vizionezi în perioada Crăciunului
| Foto: playtech.ro

Sărbătorile sunt și despre filme de Crăciun, iar dacă vrei să schimbi tradiția de a te uita la Home Alone, îți ofer câteva propuneri

Așa că agață ciorapii lângă șemineu, pregătește un vin fiert pentru că te așteaptă cele mai bune filme de Crăciun din 2021.

Cele mai bune filme de Crăciun

2) You, Me and the Christmas Trees

Primul loc este ocupat de filmul „You, Me and the Christmas Trees”, care a avut premiera în luna octombrie. Danica McKellar, din The Wonder Years, joacă rolul unui om de știință specializat în pomi. Aceasta are sarcina de a salva ferma de pomi infectați ai unei familii, altfel Crăciunul este distrus în absența bradului sub care Moșul punea an de an cadourile.

2) Christmas in Harmony

Locul al doilea este ocupat de ecranizarea „Christmas in Harmony” . Filmul are ca protagonist un personaj cu numele Harmony sfătuit să dea o audiție pentru a cânta în ziua de Crăciun. Votul decisiv de la această probă, îl are chiar fostul său iubit. Vei avea parte de multă „armonie” până în ultima secvență a filmului. Pregătește-ți popcornul. 

3) Christmas With a Crown

„Christmas With a Crown” o are în prim plan pe o femeie de afaceri, care își desfășura activitatea într-un oraș mare. Cu ocazia sărbătorilor, aceasta se întoarce în orașul ei natal pentru a organiza târgul de Crăciun.  Femeia se întâlnește cu un bărbat elegant care vrea doar să afle ce înseamnă Crăciunul. Ulterior aceasta descoperă că bărbatul misterios este un membru al familiei regale. De aici sărbătorile iau o cu totul altă întorsătură.

4) The Princess Switch 3: Romancing the Star
5) Love Hard

sursă: alephnews.ro.

Etichete
Comenteaza