Slăbeşte rapid cu dieta cu verdeţuri de primăvară

Slăbeşte rapid cu dieta cu verdeţuri de primăvară

Dupa sapte zile, vei slabi trei kilograme. Ai voie sa repeti dieta fara oprire, iar kilogramele vor disparea miraculos.

Timp de o saptamana, combina mesele obisnuite cu una sau doua din mancarurile cu verdeturi de primavara. In alta zi, mananca doar seara o salata de frunze de salata verde, papadie si leurda, iar in restul zilei poti consuma mancarurile tale preferate. Totul este ca numarul de calorii consumate intr-o zi sa nu depaseasca 1.600 pentru femei si 2.400 pentru barbati.

Dimineata poti combina salata verde, untisor, cateva frunze de papadie si putina leurda, pentru aroma sa asemanatoare cu usturoiul. Adauga putin ulei de masline si obtii o salata cu puternice proprietati de detoxifiere, eficienta in curele de slabire si cu foarte putine calorii.

La pranz prepara o mancarica din urzici, leurda si untisor, aceasta mancare stimuleaza procesele de detoxifiere a organismului si este benefica in special pentru persoanele care consuma in mod constant multe proteine de origine animala si multe grasimi. Frunzele sau radacinile de untisor imbunatatesc circulatia sanguina si accelereaza metabolismul, favorizand, deci, arderile la nivel celular. Mancarea de spanac are doar 50 de calorii, insa are cantitati mari de vitamine si minerale.

Daca vrei sa slabesti, nu trebuie sa te prinda ora 10.00 seara mancand. Ultima masa ar fi bine sa o iei in jurul orei 7.00 seara. Pentru o cina usoara, iti propunem o ciorba de loboda.O poti prepara din cateva legaturi de loboda, cateva de ceapa verde, putin patrunjel si leustean, o cescuta de orez si bors. Loboda combate anemia si iti reda tonusul datorita continutului sau bogat in fier.

Etichete
Comenteaza