Advertorial Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura de la Novapex - Profi-Air

Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura de la Novapex - Profi-Air

Puțină lume acordă importantă modului în care se asigură ventilația în locuință. Cea mai la îndemână soluție pare a fi deschiderea ferestrelor, dar în acest fel se pierde foarte multă energie și, în același timp, intră in casă praf, polen sau alte substanțe poluante. 

Sistemul de ventilație cu recuperarea căldurii Profi-Air de la Frankische oferă o soluție modernă clienților, filtrand aerul care vine din exterior și păstrând căldura din interiorul locuinței. 

Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura de la Novapex - Profi-Air

Prin urmare, se realizeaza o economie de energie de pana la 30%, un argument extrem de important in alegerea sistemului de ventilatie. Dar asta nu e tot. Datorita tevilor antibacteriale, sistemul de ventilație cu recuperarea căldurii Profi-Air genereaza, in interiorul locuintei, un aer proaspăt și filtrat, fără praf și alergeni, elimină agentul infecțios în perioadele de gripă, si, folosindu-l, igrasia și mucegaiul devin istorie. Ssitemul este pretabil atat caselor in constructie cat si celor care se renoveaza.                                                                                                                                                                               Dar de ce avem nevoie de ventilație cu recuperare de căldură ?                                             Principalul motiv este nevoia de a avea încontinuu aer proaspăt în interior. Este esențial pentru sănătatea noastră cât timp ne petrecem în medie 85% din timp în interior. 

De asemenea, pentru a evita condensul, igrasia și mucegaiul. Reglând umiditatea și temperatura, se ajunge la o stare de echilibru dinamic al vaporilor de apă, compensând condensarea vaporilor cu evaporarea lor, prevenind crearea condițiilor propice formării mucegaiului. 

Pentru evitarea acumulării mirosurilor și a noxelor poluante cum ar fi: dioxid de carbon (CO2), fum, monoxid de carbon, radon, bacterii, viruși, substanțe folosite pentru curățenie. Noxele poluante acumulate în interior ajung să fie de 5 ori mai toxice decât cele din exterior. 

Pentru a crește eficiența energetică a clădirii, este esențială recuperarea căldurii aerului viciat, iarna sau a răcorii aerului viciat vara. 

Ventilația centralizată cu recuperare de căldură este un sistem complex care oferă la un loc, soluții pentru toate aceste nevoi create odată cu evoluția tehnologiilor în construcții și izolații. În interiorul clădirilor noi, reabilitate termic și al caselor pasive, numai prin implementarea unui sistem de ventilație centralizat HRV este posibilă crearea unui mediu ambiental sănătos, plăcut și confortabil.

Protejează clădirea, economisește energia și asigură un aer sănătos

Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura Profi-Air este produs în fabricile proprii din Königsberg, Germania, într-un cadru atent supravegheat cu o tehnologie avansată și o experiență de peste 40 de ani. Toate produsele profi-air conțin atât agenți antistatici cât și antibacterieni, ceea ce le face absolut sterile. Produsele profi-air sunt certificate de către Institutul de igienă a mediului și toxicologie (Institut für Umwelthygiene und Toxikologie) cu certificare HY!  

Neutilizarea sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură Profi-Air  expune procesul de ventilatie al casei dumneavoastra unui sir de dezavantaje. Astfel, prin deschiderea regulată a ferestrelor se pierde foarte multă energie și, pe lângă faptul că nu este o soluție rentabilă, implică și fluctuații mari de temperatură in interiorul locuintei, mai ales in perioadele cu temepraturi extreme, nu se face filtrarea aerului de praf, de substanțe poluante și mirosuri iar substanțele alergene pătrund cu usurinta în locuința dumneavoastra.

In schimb, folosind sistemele de ventilație cu recuperare de căldura Profi-Air, factorii de mediu nedoriți, precum zgomotul, praful, mirosurile neplăcute, nu pătrund în locuință, se asigură protecția clădirii, prin împiedicarea formării mucegaiului, se economisește energie, întrucât nu se pierde căldură din locuința nici în anotimpurile mai reci, in zilele toride de vară aerul nu este doar filtrat, ci și răcit si se asigură aer proaspăt, fără curent și un climat sănătos în locuință.

Apartamente high-tech

Acest produs de ventilație este cu siguranță unic, el fiind dotat cu touchscreen, aspect care asigură o utilizare mult mai ușoară și confortabilă. În plus, designul modern se încadrează perfect în orice locuință.

Novapex – furnizorul tau de incredere

De-a lungul anilor s-au făcut multe schimbări în domeniile de încălzire, climă, apă potabilă și apă caldă, chiar și în domeniul de ventilație. Cu toții știm cât de greu este să găsești produsele de cea mai bună calitate.

Noi, la Novapex dorim să vă oferim o calitate excelentă, de aceea urmărim toate schimbările și noutățile de pe piață, pentru a vă oferi cele mai bune produse.

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură Profi-Air se regăsesc exclusiv în oferta Novapex. Dacă ești interesat de produsele noastre, nu ezită să ne contactezi la telefon 0745.918.572 (reprezentant zonal) sau pe www.novapex.ro.

 

 

Comenteaza