Revin furtunile la Cluj! Cod PORTOCALIU de ploi abundente

Revin furtunile la Cluj! Cod PORTOCALIU de ploi abundente

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, o nouă avertizare de cod portocaliu de ploi abundente, valabilă și pentru județul Cluj.

Așadar, potrivit meteorologilor, ziua de vineri aduce cantități de ploi însemnate la Cluj. COD PORTOCALIU: Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, ploi abundente. Intervalul de valabilitate este de vineri 2 iulie, ora 10:00, până vineri seara, ora 23:00.

Zone afectate: În Transilvania, Maramureș, Dobrogea, local în Moldova, Muntenia și în jumătatea de nord a Crișanei, vor fi averse torențiale, descărcări electrice și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 35...50 l/mp și izolat peste 60...70 l/mp.

Avertizarea Cod portocaliu vizează județele: Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța și Călărași.

Comenteaza