Restricții de circulație în zona stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” cu ocazia meciului CFR Cluj - Dinamo București

Restricții de circulație în zona stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” cu ocazia meciului CFR Cluj - Dinamo București
Stadionul CFR din cartierul Gruia | Foto: cfr1907.ro

Jandarmeria din Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație, vineri, 23 februarie 2024 în zona stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” cu ocazia meciului de fotbal CFR 1907 Cluj și F.C. Dinamo București, din cadrul Superligii 2023-2024.

Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo București va avea loc vineri, 23 februarie 2024, începând cu ora 20:00 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Jadarmeria română anunță o serie de restricții de circulație în zona stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”.

"În cadrul măsurilor de ordine și siguranță publică specifice desfășurării acestei partide de fotbal, în ziua de vineri, 23 februarie 2024, în intervalul orar 18:00 – 22:00, se pot aplica restricții de circulație (cu excepția mijloacelor de transport în comun), în zona stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj - Napoca, pe următoarele străzi:

  • strada Romulus Vuia de la intersecția „7 Străzi” până la intersecția cu str. Buhuși;
  • strada Gruia de la intersecția „7 Străzi” până la intersecția cu str. 11 Octombrie;
  • strada 11 Octombrie", au transmis jandarmii clujeni.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor sportive, Jandarmeria adresează spectatorilor și alte recomandări:

  • Să manifeste răbdare pe timpul verificărilor documentelor de acces, efectuării controlului corporal preventiv și al bagajelor în dreptul punctelor de acces, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din incinta arenei sportive;
  • Să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • În cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forțelor de ordine din zonă; - părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;
  • Să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, să dea dovadă de fair-play și să se delimiteze de orice formă de agresivitate verbală sau fizică, ce ar putea conduce la manifestări violente, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine.

De asemenea, este interzisă introducerea sau afișarea de bannere, inscripții sau alte mijloace de publicitate vizuală care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență. Spectatorii nu au voie să arunce asupra celorlalți spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță, asupra bunurilor mobile și imobile aflate în incinta stadionului, precum și în direcția suprafeței de joc, cu obiecte de orice fel sau cu substanțe corozive ori care murdăresc.

Accesul în stadion se realizează începând cu ora 18:00, iar autoritățile recomandă suporterilor să-și ia măsuri pentru a ajunge din timp la porțile de acces, având în vedere restricțiile de circulație provizorii impuse în zonă și posibilitatea producerii unor aglomerări.

Comenteaza