Record pentru Cluj: o JUMĂTATE DE MILION de persoane au accesat, în luna august, ziuadecj.ro

Record pentru Cluj: o JUMĂTATE DE MILION de persoane au accesat, în luna august, ziuadecj.ro
ziuadecj.ro a avut o audienţă record în luna august, cea mai mare dintre website-urile de ştiri din Cluj.

În luna august, website-ul ziuadecj.ro a avut 503.604 vizitatori unici, potrivit trafic.ro. Pe google analytics, audienţa este chiar mai mare: 504.313 unici, cu 1.311.318 accesăari de pagină. Acest scor plasează ziuadecj.ro, partener realitatea.net, în fruntea website-urilor de ştiri generaliste editate la Cluj. Este cel mai bun rezultat din istoria ziuadecj.ro şi, cu siguranţă, cel mai mare înregistrat vreodată de un website editat la Cluj.

Cititorii noştri au apreciat articolele despre evoluţia oraşului şi a judeţului, despre proiectele de modernizare începute sau care urmează să fie demarate, despre Untold Festival, dar şi informaţii din politică, economie, cultură sau sport.

 

Image and video hosting by TinyPic

ziuadecj.ro a fost întotdeauna un website apreciat de clujeni, dar august a fost a treia lună consecutivă în care a dominat categoric piaţa, iar acest lucru ne arată că mergem în direcţia corectă. O jumătate de milion este o cifră enormă pentru un site clujean, iar noi suntem mândri că am atins-o. Publicăm cele mai multe ştiri pe zi, avem informaţii în timp real, dar calitatea principală a conţinutului nu este aceasta, ci faptul că articolele sunt echilibrate, bine documentate şi importante pentru viaţa noastră de zi cu zi. Ţinem cu cititorii, nu cu vreun partid sau cu vreun politician. Un gând pentru cititorii noştri: vă mulţumim că vă informaţi de pe ziuadecj.ro. Faptul că voi sunteţi cei mai buni ne face şi pe noi să fim cei mai buni!", a declarat Ionel Lespuc, content manager ziuadecj.ro.

În toamna aceasta ne aşteaptă multe provocări: începerea anului şcolar şi a celui universitar, desemnarea oraşului care va deveni capitală europeană a culturii în 2021, concerte de toate felurile, competiţii sportive de top şi, foarte important pentru următorii noştri patru ani de viaţă, alegerile parlamentare. Vă aşteptăm să aflaţi totul despre aceste evenimente tot de pe ziuadecj.ro, cel mai tare website clujean.

 

Comenteaza