PROMO Români, vi se pregăteşte ceva! Analiza lui Rareş Bogdan şi Ion M. Ioniţă, de la ora 21:00, la "Jocuri de Putere"

PROMO Români, vi se pregăteşte ceva! Analiza lui Rareş Bogdan şi Ion M. Ioniţă, de la ora 21:00, la
Ediţia din această seară a emisiunii "Jocuri de Putere" se anunţă incendiară. De la 21:00, Rareş Bogdan şi Ion M. Ioniţă vor prezenta o analiză incendiară, iar de la 23:00, urmează un duplex extraordinar Cluj-Bucureşti, un dialog între Tudor Giurgiu şi Rareş Bogdan, despre nou-lansatul lungmetraj "De ce eu?".

Traian Basescu revine pe scena publica cu intentia sa dinamiteze coloana vertebrala a politicii lui Klaus Iohannis. Cât de credibil este atacul sau exact în momentul când protejata sa este acuzata ca a fost una dintre placile turnante ale coruptiei din România?

În aceasta seara, de la ora 21.00, Rares Bogdan si Ion M. Ionita desfiinteaza punct cu punct afirmatiile din ultimul interviu al fostului presedinte. Afla ce urmareste Traian Basescu atacând la baioneta nominalizarea lui Eduard Hellvig la sefia SRI si cum trebuie interpretata vizita sa în arestul Elenei Udrea. BONUS: De ce si-a turnat Dorin Cocos fosta nevasta.

Cum trebuie sa reactioneze românii în fata a 15 ani de democratie pierduta prin intentia Comisiei de Cod Electoral de a farâmita Parlamentul dând unda verde înfiintarii de partide cu 3 membri? De ce revine dictatura presedintilor prin întoarcerea la votul pe liste?

Cât mai rezista Victor Ponta?

Iar de la ora 23.00 vei fi martorul unor dezvaluiri din culisele filmului despre sinuciderea procurorului Cristian Panait. Urmareste-i pe Rares Bogdan si regizorul Tudor Giurgiu, autorul peliculei "De ce eu?", într-un duplex extraordinar Bucuresti - Cluj-Napoca! Vei afla cum s-a nascut ideea filmului si ce a dorit Tudor Giurgiu sa transmit unei societati în care rautatea, incompetenta si prefacatoria au devenit cheile succesului.

Nu ratati asta-seara "Jocuri de Putere", cu Rares Bogdan si invitatii sai, numai la Realitatea TV, între ora 21.00 si 24.00

Comenteaza