PROMO Exclusiv "Jocuri de Putere", Realitatea TV: Bucureştiul sub Oprescu + Se va termina criza refugiaţilor cu un război?

PROMO Exclusiv
ANALIZĂ: Cum arata un oras cu o administratie macinata de coruptie. Se poate restarta? + Informatii explozive despre cursa intinsa de SUA unei Europe imbatranite si mai ales impietrite si continuarea bataliei dintre Ivan si Uncle Sam.

Nu rata la ora 21.00 intalnirea cu Rares Bogdan si "Jocurile de Putere". Vei afla de la oameni care isi iubesc orasul cum isi pot recupera bucurestenii capitala din ghearele coruptilor, cat de adanc e infiltrata coruptia in administratie si cat de lacomi sunt cei care au condus Bucurestiul pana acum. Cati bani puneau deoparte pentru Barosanu' firmele care aveau contracte cu Primaria Bucuresti? Cat de lungi sunt tentaculele mafiei lui Sorin Oprescu? Cum ar fi aratat acum Bucurestiul daca nu ar fi fost macinat de coruptie, lacomie si aroganta, dupa chipul si asemanarea primarului arestat? Care sunt marile proiecte ale Primariei Capitalei in care si-a bagat coada clica lui Oprescu? Ce solutii exista pentru Bucuresti si cine le poate lune in practica? Bucurestenii s-au saturat de minciuni, spagi si nesimitire si isi cer in aceasta seara, de la ora 21.00 la "Jocuri de Putere", orasul inapoi!

Iar de la ora 22:30 analizam toate efectele crizei refugiatilor, care a slabit o constructie europeana ce scartaia deja din toate incheieturile. Aflati de la invitatii lui Rares Bogdan ce se ascunde in spatele declaratiilor super-optimiste ale Germaniei, care anunta ca poate primi 500.000 de refugiati pe an timp de mai multi ani, ce rol joaca SUA in criza imigrantilor, cum se construieste noua coalitie anti-ISIS si cand va ataca decisiv armatele jihadiste din Siria si Irak, cum muta diplomatii terorii ai lui Putin pe tabla de sah mondiala si de ce va deveni Siria noua arena in care se vor confrunta Unchiul Sam si Ivan. Nu ratati de la 22:30 cea mai buna analiza a situatiei externe, cu Rares Bogdan si invitatii sai, doar la Realitatea TV si Realitatea FM.

Etichete
Comenteaza