Prognoza meteo până spre sfârșitul lui noiembrie. Nu se răcește, dar vin ploile

Prognoza meteo până spre sfârșitul lui noiembrie. Nu se răcește, dar vin ploile

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

 

Meteorologii estimează că temperaturile rămân peste normalul perioadei până spre sfârşitul lunii noiembrie, însă se înmulțesc precipitațiile.

Iată prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni:

Săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, deficitar în sudul și sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Săptămâna 06 – 13.11.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice și estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, cu precădere în vest, nord-vest și local în centru, exceptând regiunile sudice, unde cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Săptămâna 13 – 20.11.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 20 – 27.11.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi excedentar în sudul, estul și local în centrul țării, în timp ce în restul teritoriului cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această perioadă.

Comenteaza