Prognoza meteo de weekend la Cluj-Napoca

Prognoza meteo de weekend la Cluj-Napoca

Vremea în weekend în Cluj-Napoca se anunță cu temperaturi ridicate, însă nu scăpăm de ploi.

Sâmbătă, Cluj-Napoca se va confrunta cu ploi pe parcursul zilei. Temperatura maximă va ajunge la 21˚C, iar cea minimă va coborî până la 9˚C. Soarele va răsări la ora 05:46 și va apune la 20:57, iar luna va fi vizibilă de la 15:42 până la 03:40.

Umiditatea relativă va fi de 67%, iar indicele UV va atinge valoarea 7, ceea ce indică un nivel ridicat, așa că este recomandată protecție solară adecvată. Vântul va sufla slab dinspre est, cu o viteză de 5 km/h. Șansele de precipitații sunt de 65%, cu o cantitate estimată de 4 L/m².

În cursul nopții, cerul se va degaja, devenind mai mult senin. Vântul va schimba direcția, venind dinspre sud-sud-vest, cu aceeași viteză de 5 km/h. Șansele de precipitații vor scădea semnificativ la 10%, fără cantități notabile de ploaie.

Duminica aduce o îmbunătățire considerabilă a vremii. Ziua va fi în mare parte însorită, cu o maximă de 24˚C și o minimă de 12˚C. Vântul va sufla dinspre sud-est cu o viteză de 7 km/h. Șansele de precipitații sunt foarte scăzute, doar 10%, iar cantitatea de ploaie va fi nesemnificativă.

Pe parcursul nopții de duminică, cerul va deveni parțial înnorat. Vântul va veni dinspre sud-vest cu o viteză de 5 km/h. Șansele de precipitații vor crește ușor la 20%, dar nu se așteaptă cantități semnificative de ploaie.

Comenteaza