Prognoză meteo Cluj. Cum va fi vremea în următoarea lună

Prognoză meteo Cluj. Cum va fi vremea în următoarea lună

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 februarie - 6 martie 2023

ANM a emis vineri, 3 februarie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, potrivit observatornews.ro.

Prognoza meteo 6 - 13 februarie 2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile centrale, nordice și la munte. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Vremea 13 - 20 februarie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.  Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile.

Prognoza meteo 20 - 27 februarie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 27 februarie - 6 martie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această peroadă, la nivelul întregii țări.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza