Primăria Cluj-Napoca caută recenzori pentru efectuarea recensământului în municipiu

Primăria Cluj-Napoca caută recenzori pentru efectuarea recensământului în municipiu
| Foto: b365.ro

În perioada 1 iunie-17 iulie, la nivel național se desfășoară etapa recensământului persoanelor și locuințelor privind colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă (cu ajutorul tabletelor).

„Recensământul reprezintă un proces de colectare de date deosebit de complex, cu importanță majoră în generarea de statistici oficiale, atât naționale, cât și europene. Datele colectate sunt utilizate numai în scop statistic, procesul de colectare digital fiind unul sigur.

În primul rând, este vizată populația care nu s-a autorecenzat online în perioada 14 martie-27 mai 2022. Totodată, vor fi vizitate și gospodăriile populației care nu au finalizat corect și complet chestionarele de recensământ. Vă încurajăm să oferiți date corecte și complete recenzorilor care vă vizitează și vă mulțumim pentru sprijinul acordat acestora”, au transmis reprezentanții primăriei din Cluj-Napoca.

De asemenea, Primăria Cluj-Napoca continuă recrutarea de recenzori pentru efectuarea recensământului în municipiu. Persoanele interesate vor completa o cerere tip, care poate fi descărcată de pe site-ul instituției - https://bit.ly/3OsSM47 - o vor semna olograf/ digital și o vor transmite online la adresa de email: registratura@primariaclujnapoca.ro. Detalii suplimentare, aici: https://www.recensamantromania.ro/.../Norme-privind...

Comenteaza