Update O adolescentă din Cluj a fost dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

O adolescentă din Cluj a fost dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

Polțiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găsirea unei adolescente în vârstă de 15 ani, din Băgara, comuna Aghireșu, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

UPDATE: "Minora Spacic Diana Alexandrina, de 15 ani, din comuna Aghireșu, sat Băgara, plecată de la domiciliu la data de 12 octombrie a.c. a fost depistată pe raza orașului Huedin de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni pe durata plecării sale", a transmis IPJ Cluj.

__________________________________________

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 12 octombrie, în jurul orei 07.15, minora Spacic Diana Alexandrina, în vârstă de 15 ani, din satul Băgara, comuna Aghireșu, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1.70 m, greutate 45 kg, ochi căprui, păr șaten tuns drept, lungime până la umeri.

La momentul plecării, minora purta o geacă cu glugă de culoare neagră, de fâș, pantaloni tip blue jeans de culoare albastră, pantofi sport de culoare albă și un ghiozdan de culoare albă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Comenteaza