Noutăți la RAR. Ce documente se pot obține doar cu programare

Noutăți la RAR. Ce documente se pot obține doar cu programare
| Foto: Registrul Auto Român Oficial - Facebook

Registrul Auto Român (RAR) „schimbă foaia”, iar de mâine, oamenii vor avea nevoie de programare în prealabil pentru eliberarea anumitor documente.

Registrul Auto Român (RAR) a anunțat faptul că redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul şi înlocuirea Cărţii de Identitate a vehiculului se pot obţine, din 15 noiembrie, doar pe baza unei programări prealabile.

„Vă informăm că începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reţinut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatului şi înlocuirea Cărţii de identitate vor necesita programare prealabilă. Prin urmare, nu vă mai puteţi prezenta la reprezentanţele RAR fără ca înainte să intraţi pe site-ul www.rarom.ro, la secţiunea Programări, sau să sunaţi la numărul de call-center 021/9672 şi să obţineţi un număr de programare”, potrivit unui comunicat oficial de pe site-ul RAR.

Conform sursei citate, măsura mai sus menționată este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie.

RAR mai anunță că vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt.

Comenteaza