News alert Noi avertizări de vreme rea în Cluj. COD PORTOCALIU de furtună în tot județul

Noi avertizări de vreme rea în Cluj. COD PORTOCALIU de furtună în tot județul

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod Portocaliu de vreme rea pentru mai multe județe din țară, inslusiv în Cluj.  

Administrația Națională de Meteorologie (ANM), a emis, miercuri, o avertizare Cod Portocaliu de furtună în Cluj și alte județe.  
Avertizarea este valabilă pentru miercuri, 5 iulie, în intervalul orar 14-23.

“Astăzi, 5 iulie a.c., în intervalul orar 14 - 23 întreaga suprafață a județului Cluj este sub incidența unei avertizări meteorologice de COD PORTOCALIU, însemnând că local, cantitățile de precipitații vor fi de 30 - 40 litri/mp și izolat de peste 50 - 70 de litri în intervale scurte de timp de la 1 până la 3 ore. Îndemnăm opinia publică să ia act de această avertizare meteorologică și să acționeze cu precauție”, a transmis Instituția Prefectului Județului Cluj.  
 
De asemenea, meteorologii anunță Cod Portocaliu și în alte regiuni din țară.

“În zona de munte, sudul Banatului, în cea mai mare parte a Olteniei și a Transilvaniei și în nord-vestul Moldovei vor fi averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină de medii dimensiuni, iar în intervale scurte de timp (1-3 ore) sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 30...40 l/mp și izolat peste 50...70 l/mp”, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. 

Noi avertizări de vreme rea în Cluj. COD PORTOCALIU de furtună în tot județulHarta meteo cu avertizare Cod Portocaliu. Sursă: ANM
Comenteaza