Horoscop pentru săptămâna 25-31 iulie 2022. Ce zodii se bagă unde nu le fierbe oala

Horoscop pentru săptămâna 25-31 iulie 2022. Ce zodii se bagă unde nu le fierbe oala

Horoscopul pentru săptămâna 25-31 iulie 2022 le aduce unor nativi câteva lecții de viață.

Zodiile de apă (Scorpion, Rac, Pești) se bagă unde nu le fierbe oala și s-ar putea să se opărească. Multe din preocupările lor pot deveni iritante pentru anumite persoane. Peștii sunt cei mai băgăreți, cei care vor să afle totul despre toată lumea.

Și Racii au tendința de a judeca anumite decizii sau persoane înainte să afle cu exactitate ce se ascunde în spatele acțiunilor lor. Scorpionii, în schimb, nu sunt la fel de evidenți precum Racii și Peștii.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) trebuie să refacă un puzzle încărcat cu multe amintiri destul de neplăcute. Gemenii au nevoie să înțeleagă de ce anumite evenimente din viața lor s-au derulat într-un anumit fel.

Și Vărsătorii se lovesc de câteva aspecte ale trecutului lor, mai ales la nivel amoros. Vor afla detalii pe care nu credeau că le vor descoperi vreodată. Cât despre Balanțe, acestea au de trecut peste unele hopuri destul de mari din punct de vedere financiar.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o perioadă ceva mai liniștită, ferită đe zgomote. Ba chiar vor căuta cu orice preț calmul și liniștea indiferent ce vor avea de făcut.

Berbecii nu mai sunt așa vocali. Unii dintre ei au și obosit să explice anumite lucruri oamenilor din jur. Leii au chef de călătorit, iar Săgetătorii stau mai mult la piscină.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au de întocmit tot felul de planuri, de proiecte, de programe și progrămele. Taurii sunt cei mai conștiincioși din această listă.

Fecioarele se simt epuizate și vor mai multă odihnă ca niciodată. Capricornii sunt superficiali, iar atitudinea lor s-ar putea să îi coste. Sunt  nevoiți și ei să se implice un pic mai mult în tot ce fac, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza