Horoscop chinezesc weekend 4-5 februarie 2023. Zodiile care vor avea succes la bani

Horoscop chinezesc weekend 4-5 februarie 2023. Zodiile care vor avea succes la bani

Horoscopul chinezesc pentru weekendul 4-5 febaruarie va aduce vești bune pentru câțiva nativi.

Șobolan 
Luna plină din februarie 2023  te va ajuta să te iubești mai mult, să te înțelegi mai bine, să te accepți așa cum ești și să obții acel sentiment de siguranță și securitate durabilă care vine din interior. Abundență finaciară, venituri alternative și șansa de a-și transforma pasiunile într-o sursă generatoare de venituri, de toate acestea pot avea parte Șobolanii începând cu weekendul 4-5 februarie 2023. 

Bivol 
Weekendul 4-5 februarie 2023 va genera în viața nativilor din zodia Bivol o ruptură sau o renunțare la o relație sau o situație toxică în care se află de mai multă vreme și de care nu au avut curaj să se rupă până acum. Luna Plină din 5 februarie le va aduce acestor nativi liniștea după care tânjesc de atâta vreme.

Tigru 
Zodiacul chinezesc 4-5 februarie 2023 oferă previziuni astrale favorabile nativilior din zodia Tigru pe Casa a III-a astrală, Casa relațiilor și a familiei, acolo unde se vor rezolva conflicte și situații tensionate mai vechi. Iertarea și împăcarea le vor oferi acestor nativi șansa unui nou început! 

Iepure 
Luna Plină din februarie va aduce o energie copleșitoare în viața nativilor din zodia Iepure care vor fi măcinați de regrete din trecut. O relație amoroasă încheiată brusc a lăsat urme adânci în sufletele Iepurilor care și-ar dori să reia legătura, dar se tem de un refuz. Sfatul astrologilor este să vă luați inima în dinți și să faceți primul pas, doar așa veți scăpa de regrete. 

Dragon
Nativii din zodia Dragon pot beneficia de o vindecare interioara dacă vor alege să urmeze „lumina” transmisă de Luna Plină și să lase la o parte influențele nefaste ale celor din jur. Luna Plină a Zăpezii vă poate calma zbuciumul sufletesc doar dacă aveți curajul să scoateți la suprafață sentimentele pe care le reprimați de ani de zile, spun astrologii. 

Șarpe 
Nativii zodiei Șarpe vor traversa în weekend o perioadă de schimbări în privința relațiilor conjugale. Dacă până acum erați obișnuiți să conduceți în relația de cuplu, începând de sâmbătă partenerii vor dori să preia inițiativa, iar asta ar putea duce la certuri și neînțelegeri. Astrologii vă sfătuiesc să vă deschideți sufletul în fața partenerului, doar așa puteți ajunge la o cale de mijloc. 

Maimuță 
În perioada 4-5 februrie, Maimuțele vor avea parte de satisfacții și împliniri în ceea ce privește viața de familie. Vă veți bucura de reușitele copiilor sau ale partenerilor de viață, iar săptămâna se va încheia cu o mică celebrare a acestor reușite. 

Cocoș 
Nu te lăsa manipulat sau influențat și acționează așa cum îți dictează instinctul! Acesta este sfatul astrologilor pentru nativii Cocoș ai zodiacului chinezesc. Potrivit previziunilor astrale, acestora le va fi greu să ia decizii importante în acest weekend din cauza unei persoane care încearcă să se impună în fața lor. 

Cal
Horoscopul chinezesc aduce vești bune nativilor din zodia Cal, ale căror suflete sunt măcinate de prea multă vreme de remușcări și resentimente. Veți face pace cu persoane și cu evenimente dureroase din trecut, iar asta vă va oferi eliberarea de care aveți nevoie pentru a merge mai departe. 

Capră 
Luna Plină a Zăpezii îi va face pe reprezentanții zodiei Capră să uite de dezamăgiri și de toate momentele în care au eșuat până acum în dorința lor de a-și îndeplini visurile. Acești nativi din zodiacul chinezesc sunt mai hotărâți ca oricând să o ia de la capăt și să încerce din nou cu convingerea că de data aceasta vor reuși.  

Câine
O oportunitate interesantă și avantajoasă în sectorul financiar poate apărea pentru nativii din zodia Câine. Lucrurile în plan material se vor îmbunătăți considerabil în următoarea perioadă pentru acești nativi ai zodiacului chinezesc. 

Mistreț 
Faceți un pas în spate și concentrați-vă atenția asupra imaginii de ansamblu. Schimbați modul în care abordați lucrurile și s-ar putea să găsiți răspunsul de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele. Astrologii vă sfătuiesc să fiți flexibili și deschiși la minte, iar astfel vă veți putea bucura de emoții și trăiri intense.

 

Comenteaza