Dubai, o destinație din ce în ce mai apreciată de români. Cât costă o vacanță în Emiratele Arabe Unite

Dubai, o destinație din ce în ce mai apreciată de români. Cât costă o vacanță în Emiratele Arabe Unite
| Foto: mediafax.ro

O vacanţă în Dubai acum costă circa 700 de euro, spun reprezentanţii angenţiilor de turism, despre destinaţia care devine din ce în ce mai preferată de români. Turiştii pot merge în Jeep Safari, să viziteze Miracle Garden sau Burj Khalifa. Este necesar un test PCR atât în România, cât şi în Dubai.

Dubai, o destinaţie numai bună pentru acest moment al anului! Chiar dacă mulţi turişti îşi fac griji că vacanţa nu va fi atât de reuşită din cauza pandemiei, Octavian Costache a mers în vacanţă şi spune că nu sunt probleme.

Este chiar acum acolo şi spune că au trebuit să facă test PCR atât înainte de plecarea din România, cât şi când au ajuns pe aeroportul din Dubai, iar acest lucru i-a dat un plus de încredere că nu se va îmbolnăvi cât va fi acolo.

„E foarte frumos, e foarte cald, e foarte relaxant, briza mării, e superb. Una dintre atracţiile mele preferate a fost Jeep Safari-ul”, spune Octavian Costache.

Cosmin Vasile este mangerul unei agenţii de turism şi este şi el în Dubai cu grupul de turişti.

„Suntem în continuare în pandemie, astfel că nu sunt totuşi atât de mulţi turişti pe cât erau înainte. Dar acest lucru a fost benefic pentru mine şi pentru grupul meu de turişti pentru că am putut să vizităm obiectivele fără să fie aglomerat. Aici, în Dubai, pe plajă, nu trebuie să purtăm mască, dar de îndată ce ieşim de pe plajă şi mergem în spaţiile publice, atât interioare, cât şi exterioare, trebuie să purtăm mască”, a spus Cosmin Vasile.

O vacanţă de o săptămână în Dubai costă în jur de 600-700 de euro, potrivit managerului agenţiei de turism.

Comenteaza