De sâmbătă, la Oser doar vaccinații și cei trecuți prin boală

De sâmbătă, la Oser doar vaccinații și cei trecuți prin boală

Începând cu data de 30 octombrie 2021, accesul în Piața de Vechituri (Oser) de pe strada Bobâlnei nr. 65 se va face cu respectarea regulilor impuse de autorități în vederea combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Astfel, comercianții și vizitatorii vor avea acces în incinta Pieței de Vechituri, în limita a 30% din capacitatea maximă a pieței, doar dacă sunt vaccinați și dacă au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau dacă se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

"ATENȚIE! Accesul nu este permis persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau al unui test antigen rapid, indiferent de vechimea acestuia. Pe cale de consecință, invităm persoanele interesate care îndeplinesc condițiile de mai sus să-și achiziționeze abonamente de la casieria situată pe strada Bobâlnei nr. 65 în zilele de miercuri, între orele 8.00 – 12.00, respectiv sâmbătă, între orele 7.00 – 13.00. Precizăm că se vor vinde abonamente de intrare la Piața de Vechituri doar până la atingerea capacității de 30% a acesteia.

Ne cerem scuze clienților și cetățenilor municipiului Cluj-Napoca pentru posibilul disconfort creat, însă toate aceste măsuri luate sunt în conformitate cu noile prevederi legale dispuse de autorități în vederea combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2, fiind implementate cu scopul protejării sănătății și pentru siguranța celor care vin la Piața de Vechituri", au transmis reprezentanții RADP Cluj-Napoca.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza