Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion. Prognoza meteo până de anul nou

Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion. Prognoza meteo până de anul nou
| Foto: alba24

Administrația Națională de Meteorologie a emis prgognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 4 decembrie 2023 - 1 ianuarie 2024.

Prognoza meteo pentru 4 decembrie - 11 decembrie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru 11 decembrie - 18 decembrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru 18 decembrie  - 25 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru 25 decembrie 2023 - 1 ianuarie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile vestice și nord-vestice.

sursa: observatornews.ro

Comenteaza