Cum să mențineți lenjeria de pat, pentru confort deplin noapte de noapte

Cum să mențineți lenjeria de pat, pentru confort deplin noapte de noapte

Specialiștii recomandă ca schimbarea lenjeriei de pat să fie o practică realizată o dată la două săptămâni. Însă pare că uneori nu doar atât este suficient pentru a avea parte de senzația cearșafurilor fresh, curate, împrospătate. Ce putem face? Câteva trucuri pot fi de ajutor.

Lenjeria cu textura fină, ideală vara

O lenjerie de pat cu textura fină este ideală în sezonul călduros și asta pentru că va menține o răcoare care vă răsfață pielea. Este recomandat de a aerisi înainte de somn încăperea și chiar de a ține la rece cearșaful. Pot fi alese astfel lenjeriile de pat din satin, cele din mătase sau, de ce nu, cel puțin cele din bumbac, însă în amestec cu fibre, precum bumbacul satinat. Au și un preț prietenos și o finețe specifică ce o să vă placă.

Optați pentru o cuvertură

Indiferent de calitatea lenjeriilor de pat, acestea tot au nevoie de schimbare și spălare frecventă. Așadar, optați pentru cuverturi de pat care să acopere patul. Iar la finette.ro acestea sunt ușor de găsit chiar și în set cu fețe de perne. Dincolo de rolul lor decorativ, acestea sunt și practice. De altfel, din acest motiv au fost create, pentru a proteja suprafața patului de praf și alte particule și pentru a menține setul de lenjerie ferit de lumina soarelui - o poate chiar decolora.

O cuvertură așezată peste pat va reda acel design unitar pe care ni-l dorim cu toții, va crea impresia de cameră ordonată și acest efect este obținut simplu și rapid, cu puțin efort.

Lenjeria de pat simplă, mai practică pe termen lung

O lenjerie de pat colorată poate oferi o oarecare stare de bună dispoziție. Însă, pe termen lung presupune un task mai dificil din punct de vedere al întreținerii. Culorile se șterg în timp, ca urmare a spălării intense și repetate, iar decolorarea are un efect destul de mare asupra psihicului.

Conform specialiștilor, ne odihnim mai bine când ne învelim în cearșaf alb. Pentru că albul induce la nivel de subconștient ideea că totul este impecabil. În plus, o astfel de lenjerie nu are șanse să se decoloreze, poate fi igienizată cât de strict. Pentru a nu se rupe la spălări repetate trebuie să fie vorba de o densitate potrivită a țesăturii, acel gramaj indicat adesea pe etichetele produsului.

Calitatea își spune cuvântul

Atunci când optați pentru o lenjerie de pat de calitate, aceasta arată clara diferență, de la textură, la rezistența ei pe termen lung. Finette vine cu o selecție de lenjerii de pat, de la producători români - cum sunt cele de marca Pucioasa - și până la cele turcești sau de la alți producători de talie internațională. Cu un raport optim de calitate și preț, veți aprecia numaidecât ofertele. Spre exemplu, orice comandă beneficiază de transport gratuit (pentru comenzi mai mari de 400 de lei), rapid,  oriunde în țară.

Regăsiți în același loc lenjerii de pat, cuverturi și alte textile pentru casă, atât pentru patul copiilor, cât și pentru cel al adulților.

Contact:  0770 213 601 | comenzi@finette.ro

 

 

Comenteaza