News alert Culiță Sterp era și DROGAT când a produs accidentul de la Cluj

Culiță Sterp era și DROGAT când a produs accidentul de la Cluj

Culiţă Sterp se află şi sub influenţa drogurilor în momentul în care a produs accidentul din Cluj-Napoca.

Anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul lui Culiţă Sterp şi pentru conducere sub influenţa drogurilor în cazul accidentului produs în intersecția de la Teatrul Național.

"Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Reamintim că artistul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar, ulterior, plasat sub control judiciar, dup ce, în noaptea dinspre miercuri spre joi, a fugit de poliție, fiind depistat conducând cu 96 km/h pe Calea Florești din Cluj-Napoca, iar, câteva minute mai târziu, a intrat pe culoarea roșie a semaforului în intersecția Bulevardul Eroilor - Piața Avram Iancu, unde a lovit o mașină care circula regulamentar, șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, fiind transportat la spital.

După impact, manelistul a părăsit locul accidentului și s-a ascuns într-o toaletă ecologică. Ulterior, a fost prins și reținut. Potrivit polițiștilor, la testarea cu aparatul etilotest cântărețul avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În plus, exista zvonul că polițiștii ar fi găsit în maşina manelistului un plic cu un praf despre care nu se ştia cu exactitate ce conţinea. Biroul de comunicare cu presa al IPJ Cluj a infirmat, însă, informaţia.

"Din datele primite nu se confirmă informația că în autoturismul bărbatului ar fi fost depistate și ridicate plicuri cu substanțe", a precizat vineri dimineața IPJ Cluj. 

Comenteaza