CTP: Studenții, masteranzii și doctoranzii pot transmite ONLINE solicitările pentru cardurile de transport

CTP: Studenții, masteranzii și doctoranzii pot transmite ONLINE solicitările pentru cardurile de transport

Începând de vineri, 14 octombrie 2022, solicitările pentru cardurile CTP ale studenților, masteranzilor și doctoranzilor pot fi trimise online, anunță Primăria Cluj-Napoca si Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

Așadar, începând de astăzi, studentii, masteranzii si doctoranzii pot transmite online solicitările pentru emiterea Cardului de transport încărcat cu Abonament gratuit cu 120 de călătorii pe lună, valabile în Cluj-Napoca, accesând site-ul www.ctpcj.ro sau link-ul  https://e-primariaclujnapoca.ro/ctp/

"Cardul se va emite în câteva zile de la solicitare, iar solicitanții vor fi informați pe email cu privire la data și locul de unde pot ridica cardurile de transport.

Pentru Abonamentele cu reducere și pentru reîncărcarea cardurilor emise în anii precedenți vă rugăm să vă adresați în continuare Centrelor de vânzare carduri.

Vă reamintim că Abonamentele se vor putea prelungi ulterior la Automatele din stații, cu condiția ca abonamentul de pe card să nu fi expirat", anunță CTP Cluj-Napoca.

Informații se găsesc aici: Tutorial Prelungire la Automate și aici: Instructiuni prelungirea la Automate.

Comenteaza