Cod Galben de ceață la Cluj, zăpada se lasă aşteptată

Cod Galben de ceață la Cluj, zăpada se lasă aşteptată
Ceaţă în mai multe regiuni din ţară, Administraţia Naţională de Meteorologie emiţând o atenţionare tip cod galben, valabilă şi pe raza judeţului Cluj.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi dimineață, mai multe atenționări nowcasting Cod Galben de ceață valabile până la ora 11,00 în nouă județe. Potrivit meteorologilor, în județul Cluj, local, în zonele joase inclusiv municipiile Cluj-Napoca, Dej și drumurile naționale și europene aferente, se vor semnala ceață, care va determina scăderea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m, și burniță. 

În Transilvania, până spre sfârşitul lunii decembrie, vremea se va menține mai caldă decât ar fi normal pentru ultima decadă a acestei luni, respectiv o medie regională a maximelor de 3 - 7 grade și a minimelor de până la zero grade. Pentru sfârșitul de an, dar și în primele zile de ianuarie este estimată o răcire a vremii care va determina un regim termic mai apropiat de cel specific perioadei, fiind de așteptat medii de la zero la 3 grade, ziua, și între-7 și-3 grade noaptea. Precipitații slabe cantitativ și trecătoare vor fi posibile în perioada 26-27 decembrie, iar probabilitatea de apariție a acestora va crește din nou după 1 ianuarie.

Comenteaza