Circulație îngreunată pe autostrada A3. Ceaţă pe mai multe artere din judeţul Cluj

Circulație îngreunată pe autostrada A3. Ceaţă pe mai multe artere din judeţul Cluj
Traficul pe autostrada A3, Cluj-Turda, se desfășoară în condiții de iarnă. Polițiștii de la centrul Infotrafic recomandă adaptarea vitezei la condițiile meteo-rutiere.


UPDATE ora 22.10

Ceaţa îngreunează traficul pe mai multe artere din judeţul Cluj

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră(22.10) traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă pe mai multe drumuri din judeţul Cluj.Cel mai greu se circulă pe DN1E60 Gilău - Huedin, unde ceaţa a redus vizibilitatea sub 50 de metri.

Pe autostrada A3 Turda - Gilău, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri.

Recomandăm ca luminile de întâlnire şi luminile de ceaţă ale autovehiculelor să fie aprinse ziua pe toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care există obligativitatea instituită prin lege.

 

 

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, se circulă cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă (vizibilitate sub 150 de metri), pe Autostrada A3 Turda - Gilău.

Polițiștii de la Centrul INFOTRAFIC le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate, să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă şi mărească distanţa în mers.

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea nowcasting Cod galben de polei și pentru următoarele ore, în zona de câmpie a județului Cluj, unde va fi burniță sau ploaie slabă, care determină local depunerea de polei. Se acționează pentru curățarea carosabilului și înlăturarea pericolului.

 

 

 

Comenteaza