Aţi votat ziuadecj.ro. Vă mulţumim!

Aţi votat ziuadecj.ro. Vă mulţumim!
Chiar dacă aţi fost la vot duminică sau chiar dacă nu, un lucru este limpede: cei mai mulţi dintre dumneavoastră aţi ales ziuadecj.ro.

Ziuadecj.ro a fost, de departe, cea mai importantă sursă de informare a clujenilor la scrutinul electoral de duminică. În ziua votului, 27.075 de persoane au intrat pe website-ul nostru, potrivit trafic.ro. Acest scor ne plasează pe primul loc între website-urile de ştiri generaliste din Cluj, la o distanţă foarte mare faţă de principalii competitori.

Aţi putut urmări duminică un adevărat spectacol al alegerilor, pe ziuadecj.ro.

Declaraţiile celor mai importanţi lideri politici clujeni, la ieşirea de la urne, le-aţi putut vedea în timp real. Reporterii noştri au fost de faţă când au votat Vasile Dîncu, Emil Boc, Alin Tişe, Daniel Buda, Remus Lăpuşan, Emanuel Ungureanu, Rareş Rusu sau Mihai Goţiu. De asemenea, aţi putut citi ce au spus la secţiile de votare Klaus Iohannis, Dacian Cioloş, Liviu Dragnea şi mulţi alţi politicieni cunoscuţi ai ţării.

Pe parcursul zilei, ziuadecj.ro a fost atentă la situaţia exit-poll-urilor; în acest fel, aţi fost avertizaţi din timp ce scoruri se pregătesc pentru principalele formaţiuni politice ale ţării.

Seara, rezultatele finale ale sondajelor de tip exit-poll, primele declaraţii ale învingătorilor şi învinşilor s-au aflat de asemenea, marcate cu news alert, pe ziuadecj.ro. Reporterii noştri s-au aflat la sediile partidelor clujene şi v-au informat despre starea de spirit a liderilor locali, după anunţarea rezultatelor sondajelor.

În plus, din oră în oră, ultimele informaţii despre alegeri au fost prezentate live la radio, în ediţii speciale Realitatea FM, pe care le-aţi putut urmări şi live video pe Facebook, pe pagina Ziua de Cluj.

„A fost un adevărat maraton al ştirilor dedicate alegerilor, pe ziuadecj.ro: au fost postate peste 60 de ştiri dedicate procesului electoral. Am promis că vom fi principala sursă de informare a clujenilor şi la aceste alegeri, la fel ca la toate celelalte, şi ne-am ţinut de cuvânt. Le mulţumesc colegilor mei, care au făcut duminică un tur de forţă, şi mai ales cititorilor, care ne-au oferit votul lor de încredere", a spus Ionel Lespuc, content manager ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza