Atenţie, şoferi! Inversare de sens unic pe o stradă din centrul Clujului

Atenţie, şoferi! Inversare de sens unic pe o stradă din centrul Clujului
| Foto: Facebook/ Info Trafic jud. Cluj

S-a inversat sensul unic de circulaţie pe o stradă din centrul Clujului.

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță inversarea sensului unic de circulație de pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între străzile I. C. Brătianu și Bulevardul Eroilor, sensul de circulație fiind acum înspre Bulevardul Eroilor.

Măsura a fost implementată începând cu 3 septembrie 2019, ca urmare a hotărârii Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulației. "Rugăm locuitorii din zonă si conducatorii auto să circule cu prudență și să respecte noile reglementări de circulație", transmite municipalitatea clujeană.

Reguli noi de circulație în Cluj

Săptămâna trecută Primăria anunța punerea în funcțiune a unor noi instalații de semaforizare și înființarea a noi treceri de pietoni.

Este vorba de amplasarea unui nou semafor, la trecerea de pietoni de pe strada Plopilor, de la intersecția cu strada Şesului, cu acționarea butoanelor pentru traversarea pietonilor.

De asemenea, a fost semaforizată intersecția străzilor Cpt. Grigore Ignat cu Traian Vuia, odată cu înființarea a două treceri pentru pietoni semaforizate, una pe str. Cpt. Grigore Ignat la intersecție cu str. Traian Vuia și una pe strada Traian Vuia la intersecție cu str. Cpt. Grigore Ignat. Prin semaforizarea intersecției, se va permite și efectuarea virajului de stânga dinspre strada Cpt. Grigore Ignat.

Nu în ultimul rând, a apărut un semafor nou la intersecția străzii Fericirii cu podul Locomotivei. Trecerea de pietoni din apropierea Poliției Feroviare se desființează, aceasta fiind relocată înspre intersecție.

Comenteaza