Atenţie pe cine lăsaţi în casă! Angajaţii de la gaz pot fi, de fapt, infractori

Atenţie pe cine lăsaţi în casă! Angajaţii de la gaz pot fi, de fapt, infractori
Infractorii aflaţi într-o continuă goană după metoda "perfectă" de-a stoarce bani de la cetăţenii de rând se dau, mai nou, drept angajaţi de la "Gaz", reuşind astfel să înşele câteva persoane.

Sub pretextul verificării, înlocuirii sau citirii contoarelor, ori al verificării instalaţiei şi/sau a aparatelor alimentate cu gaz, falşii angajaţi au pătruns în locuinţele unor consumatori şi au sustras bunuri sau au solicitat diverse sume de bani, informează conducerea companiei E.ON.

Pentru a evita să devină victimele acestor infractori, cetăţenii sunt îndemnaţi să ceară legitimarea persoanelor care pretind că sunt angajaţi ai companiei, iar, în caz contrar, să anunţe Poliţia.

"Operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de gaz ori de verificare a instalaţiei şi/sau a aparatelor alimentate cu gaz sunt realizate de către personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandataţi de companiile noastre pentru aceste activităţi. Angajaţii noştri pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu, iar personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiilor E.ON pentru a efectua operaţiunile menţionate", au precizat reprezentanţii companiei.

De asemenea, aceştia nu au voie să încaseze bani la domiciliul clienţilor nici pentru contravaloarea serviciilor prestate de companie, nici pentru contravaloarea gazelor naturale consumate.

 

 

 

Comenteaza