Angajări la ISU. 20 de posturi libere

Angajări la ISU. 20 de posturi libere
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj a demarat procedura de încadrare a 20 de posturi vacante la nivelul unității.

Locurile de muncă sunt disponibile exclusiv celor care au mai făcut parte din echipa salvatorilor dedicaţi misiunilor specifice situaţiilor de urgenţă şi care doresc să se pună din nou în slujba cetăţenilor.

"Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofiţeri în rezervă ce îndeplinesc condiţiile necesare, în vederea rechemării în activitate, în conformitate cu art.40, lit.c) din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, coroborat cu actele normative interne", transmit reprezentanţii ISU.

Conform analizei privind necesarul operativ, posturile sunt de subofiţer operativ principal. Cele mai multe dintre ele, în număr de nouă, se regăsesc la Detaşamentul de Pompieri Turda - Garda nr. 1 de intervenţie Turda, în timp ce Detaşamentul de Pompieri Huedin are şapte posturi vacante. Detaşamentul de Pompieri Dej are două locuri disponibile, iar Garda nr. 2 de intervenţie Băişoara şi Secţia de Pompieri Colina (Cluj-Napoca - cartierul Mănăstur) câte un post. 

Depunerea cererilor de înscriere la concurs se face până vineri, 8 aprilie, conform prevederilor legale, iar procedura privind concursul se poate consulta pe pagina de web oficială a ISU Cluj. 

Comenteaza