Advertorial Am descoperit solutia prin care companiile isi pot incasa banii pe facturi in doar cateva ore

Am descoperit solutia prin care companiile isi pot incasa banii pe facturi in doar cateva ore

Nu putine sunt situatiile in care clientii intarzie cu plata facturilor, lucru care nu face decat sa creeze o stare permanenta de tensiune in randul antreprenorilor, care sunt nevoiti sa astepte adesea saptamani sau chiar luni pentru a incasa banii pe produsele oferite sau serviciile prestate. Lucru destul de frustrant, mai ales atunci cand este nevoie de numerar imediat pentru a onora anumite plati urgente catre furnizori sau datorii precum salarii, taxe la stat etc.

Din fericire insa, pentru evitarea unor astfel de blocaje financiare, afla ca exista acum si o solutie pe masura pe care merita sa o iei in calcul pentru bunastarea si continuitatea business-ului tau. Este vorba despre OmniCredit si serviciul de tip factoring, cu ajutorul caruia poti uita de acum inainte de grija facturilor cu termene lungi de incasare si le poti transforma in lichiditati imediate, astfel incat sa ai acces rapid la capitalul de lucru necesar si sa detii control sporit asupra afacerii tale.

OmniCredit te ajuta sa creezi viitorul afacerii tale

Pentru micii antreprenori aflati la inceput de drum, amenintarile de natura financiara care pandesc la tot pasul si accesarea unor solutii de finantare sigure, accesibile, inovatoare si avantajoase se pot dovedi de cele mai multe ori o adevarata provocare, care fie le pune bete in roate, fie le destabilizeaza afacerea. Astfel, pentru a simplifica misiunea acestora si pentru a-i ajuta sa parcurga cu usurinta drumul catre succes, a luat nastere OmniCredit, prima platforma de tip fintech care opereaza exclusiv 100%, disponibila in tara noastra. Aceasta ofera finantare online in timp real pentru persoanele juridice, cu doar cateva click-uri si cu un minimum de documente, si se remarca prin diversitate, punand la dispozitia clientilor sai mai multe produse financiare care sa acopere toate nevoile financiare ale microintreprinderilor, printre care se numara si factoring-ul, despre care vom vorbi mai multe in cele ce urmeaza.

Ce este factoring-ul si cum iti poate ajuta afacerea

La momentul actual, lipsa de lichiditati generata adesea de facturile de incasat cu plata lenta se numara printre cele mai problematice situatii cu care se confrunta majoritatea antreprenorilor romani. In cazul in care si tu te regasesti intr-un astfel de scenariu, afla ca factoring-ul este alternativa perfecta de care ai nevoie pentru a accesa capitalul de lucru necesar si pentru a gestiona cu brio orice decalaj financiar, intrucat este un serviciu care iti ofera sansa de a accelera fluxul de numerar si de a-ti transforma facturile in cel mai scurt timp in lichiditati. Concret, principiul care sta la baza factoring-ului este acela de a converti creantele inainte de scadentele de 30, 60 sau chiar 90 de zile in numerar. Dar cum functioneaza tot acest proces te-ai putea intreba. In acest sens, afla ca raspunsul este simplu: finantarea prin factoring este o tranzactie tripartita la care participa factorul (o banca sau IFN care cumpara factura ta), aderentul (tu, cel care cesionezi creantele rezultate din vanzarea de produse sau oferirea de servicii) si debitorul cedat (clientul tau). Factorul cumpara facturile tale contra unui comision, tu incasezi pana la 100% din valoarea acestora inainte de termenul scadent iar clientul tau plateste direct in contul factorului la data scadenta facturii.

Dar asta nu este tot. Dincolo de faptul ca te ajuta sa incasezi in avans banii pe facturile cu plata la termen, din moment ce alegi factoring-ul prin OmniCredit, beneficiezi automat si de alte avantaje majore precum: iti poti plati furnizorii pe loc sau in avans si primesti discount-uri din partea acestora, ai posibilitatea de a oferi termene mai mari de plata clientilor tai, nu ramai in urma cu taxele la stat, ai bani instant pentru plata salariilor si scapi de orice grija si presiune de ordin financiar care nu te lasa sa te ocupi asa cum se cuvine de afacerea ta.

Principalele beneficii ale colaborarii cu OmniCredit

Beneficiile pe care le ai din moment ce alegi factoring prin OmniCredit sunt numeroase si adesea laudate. In primul rand, alaturi de aceasta companie, eviti birocratia, economisesti timp si energie si te bucuri de finantare rapida si flexibila si, implicit, de un demers comod si simplificat care se desfasoara exclusiv online. Nu trebuie decat sa iti creezi cont pe platforma omnicredit.ro, sa adaugi datele companiei tale, sa plasezi cererea de finantare dorita adaptata nevoilor business-ului tau si sa astepti un raspuns. Ulterior, in functie de aceasta, primesti banii in aceeasi zi, in maximum 2-3 ore de la aprobare.

In al doilea rand, ai parte de profesionalism, promptitudine, implicare si consultanta gratuita din partea unor specialisti cu peste 15 ani de experienta in domeniul financiar-bancar, care sunt pregatiti oricand sa iti ofere raspunsuri personalizate la intrebarile tale despre finantarile pentru persoanele juridice. Mai mult decat atat, alaturi de acestia vei putea sa-ti exprimi inventivitatea fara niciun stres si vei avea parte in acelasi timp de educatie financiara de calitate. Pentru ca dupa cum bine stim deja cu totii, pentru a putea obtine succesul dorit, micii antreprenori trebuie sa cunoasca si sa isi insuseasca cateva notiuni minime din domeniul financiar. Pe scurt, OmniCredit este solutia completa de care ai nevoie pentru tine si afacerea ta.

Comenteaza