Abonamente gratuite pentru elevii şi studenţii din Apahida

Abonamente gratuite pentru elevii şi studenţii din Apahida
Elevii, studenţii, cursanţii la sudii postliceale şi postuniversitare cu vârsta de până la 25 de ani şi cu domiciliul stabil în comuna Apahida vor beneficia de transport gratuit, anunţă Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca.

"CTP anunţă elevii, studenţii şi cursanţii la sudii postliceale şi postuniversitare cu vârsta de până la 25 de ani şi cu domiciliul stabil în comuna Apahida, care se încadrează în prevederile HCL nr. 63/29.04.2014, că, începând cu data de 11.09.2014, se eliberează abonamentele gratuite, valabile pe una din liniile pe care operează în comuna Apahida, pentru deplasarea în municipiul Cluj-Napoca", anunţă reprezentanţii companiei.

Eliberarea abonamentelor se face la punctele de vânzare abonamente din staţia Blocuri Apahida, respectiv staţia Arte Plastice din Cluj-Napoca, situată pe str. Aurel Vlaicu. Pentru a putea profita de facilitatea oferită, beneficiarii trebuie să prezinte cartea de identitate în original şi copie, cartea de identitate a unuia dintre părinţi (pentru cei care nu au CI încă), o copie după certificatul de naştere, carnetul de elev/student vizat pe anul şcolar/universitar 2014/2015 şi o fotografie recentă color.

Abonamentele gratuite se eliberează pentru întregul an şcolar sau universitar şi sunt valabile, pentru elevi, în perioada 15 septembrie 2014-15 iunie 2015, iar, pentru studenţi, între 1 octombrie 2014 şi 30 iunie 2015.

Comenteaza