"Studenții", convinși că vor pune capăt seriei negative în meciul cu Poli Iași: "Vom scoate un rezultat bun și vom fi din nou acolo sus"

"Studenții", convinși că vor pune capăt seriei negative în meciul cu Poli Iași: "Vom scoate un rezultat bun și vom fi din nou acolo sus"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Daniel Popa și Roger au prefațat jocul pe care Universitatea Cluj îl va disputa pe teren propriu, în cea de-a șasea rundă a play-out-ului.

După trei înfrângeri la rând în campionat și Cupa României, "studenții" sunt convinși că vor reuși să redreseze situația în meciul cu Poli Iași. Daniel Popa e de părere că echipa va avea o reacție și va pune capăt seriei negative de jocuri.

"Au fost două meciuri foarte grele, am mers acolo cu speranțe mari. Acum trebuie să le lăsăm în urmă și să ne concentrăm pe următoarele meciuri. Ne așteaptă un program dificil și trebuie să ne îndeplinim obiectivul. Probabil că nu am gestionat bine meciurile cu Oțelul. Am jucat bine, am avut ocazii, dar nu am reușit să câșitgăm.

Aud despre probleme în vestiar, dar nu e nimic. Suntem un grup unit. Am fost la câteva echipe și cred că dintre toate acest grup este cel mai unit. Nu suntem într-o formă foarte bună, dar doar în ultima săptămână nu am reușit să legăm victorii. Noi suntem concentrați și acum trebuie să se vadă bărbăția. Avem putere, am demonstrat că suntem o echipă bună.

Domnul Sabău e supărat, dar ne-a spus că are încredere în noi și totul va fi bine. Eu îmi doresc să marchez în fiecare meci, iar atât timp cât nu marchez îmi reproșez și vreau mai mult de la mine. Ne așteaptă un meci foarte dificil, ne-au luat 6 puncte. Ne pregătim și sunt sigur că vom scoate un rezultat bun și vom fi din nou acolo sus", a spus atacantul.

La rândul său, Roger consideră că formația clujeană va arăta o altă mentalitate, care i-a lipsit la Galați, iar obiectivele stabilite pentru finalul sezonului vor fi îndeplinite.

"Noi ne doream să câștigăm Cupa, suntem supărați. Am fost la mâna noastră, dar acum e târziu. Trebuie să vedem ce am greșit înaintea acestui meci cu Poli Iași. Cred că trebuie să schimbăm mentalitatea și să se vadă mai multă dorință. A fost greu pentru toți, pentru suporteri, pentru club.

Nu e timp să plângem, e vremea să lucrăm, să dăm ce avem mai bun. Trebuie să facem suporterii fericiți. Problema e că am pierdut, deși eram la mâna noastră. Mai avem încă 4 meciuri, avem un obiectiv și trebuie să îl îndeplinim", a declarat brazilianul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Poli Iași se va disputa miercuri, de la 16:45.

Comenteaza