Ziua "U" la Cluj! Clujenii sunt aşteptaţi la "U" Cluj - Petrolul Ploieşti şi U-BT vs. Panathinaikos + Bilet dublu

Ziua "U" la Cluj! Clujenii sunt aşteptaţi la "U" Cluj - Petrolul Ploieşti şi U-BT vs. Panathinaikos + Bilet dublu

Ziua de duminică, 23 septembrie 2018, este dedicată sportului la Cluj-Napoca. 

FC Universitatea Cluj vizita celor de la Petrolul Ploieşti

partida din cadrul etapei a VII-a a ligii secunde are loc, la ora 18:00, pe Cluj Arena. Biletele sunt disponibile online pe Bilete.ro, la standul "U" Cluj din Iulius Mall Cluj, la casa de bilete a Sălii Polivalente şi, în ziua meciului, la casele de bilete de la Cluj Arena.

Preţuri:

Tribuna 1, VIP etaj 3 - 40 lei
Tribuna 1, VIP etaj 4 - 30 lei
Tribuna 2 - 15 lei
Peluza 1 - 10 lei

Elevi, studenţi, pensionari - 8 Lei - Tribuna 2 - Bilete disponibile doar la standul din Iulius Mall sau la casele de bilete de la Sala Polivalentă sau Cluj Arena.

Meciul anului în baschet. U BT Cluj îşi prezintă lotul la partida cu Panathinaikos

Meci de gala la Cluj-Napoca! Baschetbalistii clujeni de la U Banca Transilvania intalnesc una dintre cele mai titrate echipe din baschetul european duminica, 23 septembrie 2018, la Sala Polivalenta.  Este vorba despre Panathinaikos BC OPAP, echipa din Antena de șase ori câștigătoare a Euroligii, cea mai importantă competiție europeană, dar care are în palmares și 32 de titluri de campioană și 18 cupe ale Greciei. 

Antrenorul Mihai Silvășan e bucuros că elevii săi din sezonul competiţional 2018-2019 vor avea șansa să întâlnească un asemenea adversar. “Este o bucurie mare pentru noi și pentru baschetul românesc. Rar ajunge să joace o echipă din România cu o formație de nivelul celor de la Panathinaikos. Nu cred că s-a mai întâmplat acest lucru, e o echipă care se bate an de an la câștigarea Euroligii. Va fi un meci foarte, foarte bun pentru noi”, a declarat tehnicianul “studenților”.

Meciul de duminică seară este prezentat în cadrul Sports Festival, care derulează evenimente pe tot parcursul anului la Cluj-Napoca, ales unul din Oraşele Europene ale Sportului în 2018. Ziua de duminică va include şi alte evenimente la BT Arena: meciuri între echipele de juniori ale U BT şi CSS Oradea, Alpha Sibiu, PAO, concertul Guess Who înaintea partidei cu Panathinaikos, dar şi After Party DJ Shriver, într-unul din inelele BT Arena.

Meciuri juniori outdoor:12.00: CSS Oradea-UBT 2008

13.15: Alpha Sibiu-UBT 2006
14.30: PAO-UBT 2006
16.00: PAO-UBT 2004

Indoor:12.00: Conferință de presă 

18.00: Acces în sală
19.00: Welcome & Concert Guess Who în deschidere
19.45: Prezentarea echipelor
20.00: Meci U-Banca Transilvania vs. Panathinaikos BC OPAP
21.30: After party DJ Shiver @ Inel Etaj 

Biletele la partida cu Panathinaikos au preţuri între 30 şi 75 de lei, în funcţie de categorie. Abonaţii U BT Cluj au acces la tichete cu preţuri promoţionale, între 20-55 lei, tot în funcţie de categorie. Biletul asigură acces și la concertul Guess Who din deschidere și after party-ul cu DJ Shiver.

În sezonul 2018-2019, U BT Cluj (medalie de bronz în 2018) va juca în Liga Naţională, Cupa României şi FIBA Europe Cup.

BILET DUBLU

Clujenii care doresc să participe la ambele meciuri pot achiziţiona un bilet dublu cu 25 de lei! Mai multe detalii AICI!

Comenteaza