Zi neagră pentru românce la Transylvania Open 2024. Programul de duminică

Zi neagră pentru românce la Transylvania Open 2024. Programul de duminică
| Foto: Transylvania Open

Toate jucătoarele din România angrenate în calificările turneului de la Cluj-Napoca au fost învinse.

Pe rând, Briana Szabo, Mara Gae, Ilona Ghioroaie, Lavinia Tanasie, Alexandra Ignatik, Maria Teodorescu și Sara Maria Popa au pierdut jocurile din primul tur al calificărilor Transylvania Open 2024. Astfel, România rămâne doar cu cele 5 jucătoare aflate pe tabloul principal.

Duminică, în BT Arena, au loc duelurile din turul secund al calificărilor. Meciurile se vor disputa începând cu ora 11:00, iar programul poate fi consultat mai jos.

Programul meciurilor de duminică:

Terenul central
  • [3] A. Cornet vs [9] J. Teichmann, 11:00
  • [1] H. Dart vs [12] K. Zavatska
  • [6] A. Bondar vs [10] S. Waltert
Terenul 2
  • [4] E. Andreeva vs [ALT] I. Khromacheva, 11:00
  • [2] M. Bassols Ribera vs S. Kraus
  • [5] E. Arango vs [8] L. Stefanini

Cei care doresc să vină la Transylvania Open pot achiziționa bilete sau abonamente de pe site-ul entertix.ro. Costul lor variază între 65 și 190 de lei și oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de la ambele terenuri de joc, iar prețul unui abonament este de 590 lei.

La meciurile de calificări intrarea este gratuită, însă se face în baza unui bilet cu valoare zero. Pentru meciurile din zilele de calificări (3-4 februarie), bilete online sunt sold-out, însă cei care doresc să vină la meciuri au la dispoziție 300 de bilete / zi rezervate pentru achiziționare fizică, la intrarea în BT Arena, înainte de începerea meciurilor din calificări.

Cea de-a patra ediție a turneului de tenis din Cluj-Napoca are loc în sala polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca, în perioada 3-11 februarie 2024. Meciurile se joacă indoor, pe hard, pe cele două terenuri de tenis amenajate. În total, 32 de jucătoare vor concura la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu, pentru 250 de puncte WTA și premii în valoare de 267,082$.

Comenteaza