Foto Winners Open 2021. Celebra Radka Leitmeritz și-a expus lucrările la Cluj-Napoca

Fotograful Radka Leitmeritz e prezentă la competiția WTA 250 datorită pasiunii pentru tenis și și-a prezentat lucrările făcute în colaborare cu mai multe jucătoare din circuitul profesionist. 

Originară din Cehia, Radka Leitmeritz locuiește la Los Angeles și a colaborat cu o serie de vedete de la Hollywood, precum Nicole Kidman sau Kirsten Dunst, însă pasiunea pentru tenis a adus-o până la Cluj-Napoca. Fotograful a realizat mai multe lucrări alături de jucătoare precum Elina Svitolina sau Barbora Strycova, iar la Winners Open le-a surprins în imagini pe Ana Bogdan sau Jaqueline Cristian.

"Mă bucur că am fost invitați aici. E o avanpremieră și văd pentru prima dată lucrările mele expuse la o asemenea dimensiune. Sunt foarte încântată să începem aici în România, unde nu am mai fost. Am început recent să joc tenis, dar am fost surprinsă cum am fost primită în lumea tenisului.

Am întâlnit-o pe Simona Halep la Stuttgart și apoi la mai multe turnee. Mi-ar plăcea să lucrez cu ea la o ședință foto. În acest proiect nu fotografiem doar jucătoare ci și momente importante, însă mi-a plăcea să surprind frumusețea țărilor din Europa de Est, de unde vin multe jucătoare superbe.

Nu prea cunosc personal jucătoare din România, dar am urmărit-o pe Simona Halep. Ieri am avut un shooting cu Ana Bogdan, Briana Szabo și Jaqueline Cristian. Am fost fericită că am putut colabora, am făcut ceva artistic până terenurile au fost inundate", a declarat Radka Leitmeritz la Winners Open 2021. 

“Cred că prima zi a fost un real succes, am reușit să revenim cu meciurile în scurt timp. Sper să avem cât mai multă lume în tribună. Radka îi mulțumi că ești aici și e onoare că putea să îți admirăm munca. Sper că îți va plăcea la Cluj”, a spus directorul turneului, Patrick Ciorcilă.

Comenteaza