Voleibaliştii dejeni au condus Baia Mare cu 2-0, dar au pierdut calificarea în semifinale FOTO/VIDEO

Voleibaliştii dejeni au condus Baia Mare cu 2-0, dar au pierdut calificarea în semifinale FOTO/VIDEO
Meci dramatic astăzi la Dej. Voleibaliştii de la Unirea au condus cu 2-0 Explorări Baia Mare, însă au fost învinşi cu 3-2. Aceştia au ratat şansa de a ajunge pe podium.

Dejenii au început perfect partida (5-2, 9-5, 10-7), au controlat ostilităţile (15-10, 20-13) şi s-au impus în primul set cu 25-17. În actul secund, tot uniriştii au fost mai motivaţi. După 9-7 şi 13-10, elevii lui Victor Lazăr s-au desprins la 5 puncte (15-10, 19-14) şi au câştigat runda cu 25-15. La scorul de 2-0 toată lumea se gândea deja la semifinala cu Tomis Constanţa. Dezastrul pentru formaţia locală a început în setul trei. Băimărenii au turat motoarele (2-5, 5-10, 6-13), iar antrenorul Unirii s-a văzut nevoit să "sacrifice" setul şi să îi odihnească pe Dascălu şi pe Tofan. Previzibil, oaspeţii s-au distrat cu rezervele Unirii şi s-au impus cu 25-18.

Primele semne de oboseală pentru gazde au apărut în setul cu numărul patru. Voleibaliştii dejeni nu au reuşit să se regrupeze (7-12, 9-16, 10-18), iar odată scoşi de pe teren Suson, Dascălu şi Tofan, jocul Unirii nu a mai mers ca în primele două runde. După 25-13, băimărenii au egalat situaţia la seturi. În ultimul act, meciul a fost devenit extrem de încins. Dejenii s-au văzut conduşi cu 2-4 şi 4-8, însă au revenit extraordinar, au egalat la 11, iar publicul a creat o atmosferă demnă de meciurile de fotbal. Din nefericire pentru spectatori, băimărenii şi-au adjudecat ultimele 4 puncte, s-au impus cu 15-13 şi au câştigat partida cu scorul de 3-2.

În urma acestui meci, băimărenii s-au calificat în semifinalele Diviziei A1, în timp ce uniriştii se vor lupta pentru a ocupa locul 5, cel care permite participarea în Cupa Balcanică.

"Am avut o şansă, din păcate nu îmi pot explica la ora aceasta ce s-a întâmplat din setul trei încolo. Poate că am simţit că e prea aproape victoria şi ne-am relaxat după care nu am reuşit să mai intrăm în joc. Este păcat, este munca noastră de un an, dar trebuie să stăm cu capul sus şi să mergem mai departe pentru că nu o să se oprească sportul dintr-un meci; aşa cum anul trecut am scos noi altă echipă de pe poziţia a patra, anul acesta am fost scoşi noi, din păcate", a declarat imediat după meci Victor Lazăr, antrenorul Unirii Dej.

Etichete
Comenteaza