Foto Muşchi demni de coperta „Men's Health”: Vizita la SPA din cantonamentul lui CFR Cluj, „deturnată” de Ciprian Deac

"Mulțumim, Oliva Nova! Ne revedem la anul!", au postat CFR-iştii la revenirea din cantonamentul din Spania. CFR Cluj va juca primul meci oficial din 2023 chiar pe terenul liderului din Superligă, Farul Constanța. Partida e programată luni, 23 ianuarie, de la 20:00.

Ciprian Deac este, fără îndoială, un nume sinonim cu succesele grupării din Gruia, acesta jucând la CFR Cluj într-o perioadă în care echipa a avut o ascensiune de excepție, ajungând să domine fotbalul românesc. 

În Spania, la Oliva Nova, locul unde CFR Cluj a ales să își programeze cantonamentul de iarnă, atmosfera a fost destinsă, iar vizita la spa a fost „deturnată” de Ciprian Deac.

Mijlocașul în vârstă de 36 de ani a impresionat din nou cu fizicul „sculptat”. "După câteva zile pline de antrenamente, echipa noastră a avut parte de o binemeritată pauză de refacere.

Băieții s-au bucurat de timpul petrecut la spa-ul resortului din Oliva Nova și sunt pregătiți, cu forțe proaspete", a fost mesajul postat de CFR Cluj pe Facebook în timpul cantonamentului. 

După perioada de pregătire petrecută la Oliva Nova, jucătorii și staff-ul campioanei au revenit la Cluj, iar gândurile tuturor se îndreaptă spre primul meci oficial, în care "feroviarii" vor da piept cu liderul din Superligă, Farul Constanța.

Comenteaza