VIDEO Slam dunk “a la Cluj”, în topul celor mai spectaculoase faze ale săptămânii

VIDEO Slam dunk “a la Cluj”, în topul celor mai spectaculoase faze ale săptămânii
Reuşita fundașului echipei U-BT Cluj-Napoca în meciul cu Keravnos Nicosia se află în topul săptămânal realizat de FIBA Europe Cup.

Slam dunk-ul lui Kuti Nandor se află pe locul 3 între cele mai frumoase faze ale etapei. U-BT a învins miercuri, în deplasare, campioana Ciprului, Keravnos Nicosia. În meciul contând pentru Grupa L a FIBA Europe Cup, echipa clujeană a reușit să treacă peste absența pivotului Ousmane Barro, impunându-se la final cu 71-67. În urma acestui rezultat, clujenii se află pe locul 2 în grupa din care mai fac parte Donar Groningen din Olanda și Belfius Mons-Hainaut din Belgia.

Remarcații echipei conduse de Mihai Silvășan în victoria din Cipru au fost extrema Lassanah Kromah (28 de puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive) și pivotul Adomas Drungilas (11 puncte, 14 recuperări, 3 pase decisive).

În ciuda faptului că a reușit doar 5 puncte, Kuti Nandor a reușit să se facă remarcat printr-un dunk spectaculos, care a ajuns pe podium în topul celor mai frumoase faze ale etapei din FIBA Europe Cup.

Vezi slam dunk-ul lui Kuti la secunda 20:

Comenteaza