Victorie de moral pentru CFR înaintea meciului cu Maccabi. Clujenii s-au distrat cu Academica Clinceni

Victorie de moral pentru CFR înaintea meciului cu Maccabi. Clujenii s-au distrat cu Academica Clinceni
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a reușit un succes categoric, scor 4-1, în fața nou-promovatei, după o primă repriză perfectă reușită de elevii lui Dan Petrescu.

Partida de la Voluntari a început echilibrat, însă “feroviarii” aveau să preia inițiativa. Formația din Gruia a pus presiune pe gazde, iar golul a venit imediat. În minutul 11, Păun a centrat din lovitură liberă, iar debutanul Cestor a trimis mingea în plasă. La doar câteva minute, clujenii au majorat diferența, tot din pasa lui Păun, dar cu Costache la finalizare. Trupa lui Dan Petrescu nu a mai forțat și a preferat un joc de așteptare. Primaa ocazie a gazdelor a venit la jumătatea reprizei, dar șutul lui Barbu din lovitură liberă a fost respins. Execuția lui Djokovic din lovitură liberă, din finalul reprizei a anunțat ceea ce a urmat. În urma unui nou corner executat de Păun, tânărul Itu a stabilit scorul pauzei, 3-0.

Startul actului secund s-a desfășurat după aceleași coordonate ca și finalul primei părți. Primul eveniment notabil a fost în minutul 58, când Răuță a fost eliminat după ce a încasat două galbene în câteva minute. Minutul 72 a adus un nou gol al CFR-ului, după scenariul primelor trei. Păun a centrat din corner, iar Luis Aurelio a marcat primul său gol pentru ”feroviari”. Clujenii au controlat partida până la final, iar Rondon și Petrila au fost și ei aproape de a înscrie. În cele din urmă, gazdele au marcat golul de onoare, după o bâlbâială în defensiva campioanei. Astfel, scorul final a fost 4-1 pentru "feroviari".

Echipe de start:

Academica Clinceni: Calancea – Achim, Răuță, Patriche, Dobrescu – Șut, Chatziterzoglu (Vojtus ‘46) – Barbu, Popescu (Pațurcă ‘46), Nsiah (Esteves ’74) - Buziuc

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Mureșan, Cestor – Itu (Luis Aurelio ‘46), Sylla, Djokovic (Pereira ‘63) – Costache, Rondon (Petrila ‘86), Păun

Pentru CFR Cluj urmează prima manșă a duelului cu Maccabi Tel Aviv, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Partida se va disputa miercuri, 24 iulie.

Comenteaza