Victorie cu emoții pentru ”U” Alexandrion-GALERIE FOTO

Victorie cu emoții pentru ”U” Alexandrion-GALERIE FOTO
Handbalistele ”U” Alexandrion au câștigat meciul, de acasă, cu Dunărea Brăila cu scorul de 25-24.Victorie cu emoții pe final pentru fetele Amariei care au înscris golul victoriei cu doar 10 secunde înainte de finalul partidei.

Cele mai bune marcatoare ale „studentelor” au fost Laura Popa cu 7 goluri, urmată de Cristina Laslo cu 5 goluri, Florina Chitoan, Magda Paraschiv și Corina Biris fiecare câte 3 goluri, iar Andreea Tetean și Abigail Valean câte 2 goluri fiecare.

Fetele Amariei au jucat un meci aproape perfect, încă din prima repriză diferența pe tabelă era de 4 goluri(15-11). Însă pe finalul reprizei secunde, când s-a resimțit oboseala fetelor și în jocul acestora și brăilencele s-au apropiat la 1-2 goluri. În ultimul minut al partidei egalitatea a fost atinsă de HC Dunărea Brăila. Împinsă de publicul din tribune care a început să scandeze „HAIDE U!", echipa clujeană a reușit să se adune și să înscrie golul victoriei cu 10 de secunde rămase pe tabelă. Emoțiile au fost cu atât mai mari căci HC Dunărea Brăila mai avea o lovitură de executat după ce Andreea Tetean a primit un cartonaș roșu. Mingea nu a ajuns pe spațiul porții datorită Corinei Biriș care a parat lovitura Gabrielei Perianu(nr.94) și astfel a asigurat victoria echipei sale.

Anamaria Măzăreanu a făcut un meci de excepție, a apărat 5 lovituri de pedeapsă de la 7 metri și pe tot parcursul meciului a reușit să salveze poarta sa de alte goluri. Emoțiile au fost singurele care au învins-o la final, când au curs pe chipul ei lacrimi de bucurie pentru victoria ei și a echipei sale, care arată foarte bine la începutul acestui retur de campionat.

”U” Alexandrion a urcat două poziții în clasament cu 14 puncte. Următorul meci al clujencelor este în deplasare, cu HC Zalău, sâmbăta viitoare.

Laura Mureșan

Comenteaza