Victorie clară pentru România în fața Insulelor Feroe. “Tricolorii” nu au avut emoții în partida de la Cluj-Napoca

Victorie clară pentru România în fața Insulelor Feroe. “Tricolorii” nu au avut emoții în partida de la Cluj-Napoca
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOffcial

Echipa condusă de Cosmin Contra a reușit prima victorie din actualele preliminarii, scor 4-1, în fața unuia dintre cei mai accesibili adversari din grupă.

În fața a aproximativ 12.000 de spectatori, echipa națională a început ofensiv partida de la Cluj-Napoca. Prima oportunitate a venit la o acțiune a lui Stanciu, pe partea stângă, dar atacanții României nu au ajuns la balon. Totuși, pe fondul unui joc bun al oaspeților, “tricolorii” au reușit să deschidă scorul prin Ciprian Deac. Următoarele minute au fost tot ale gazdelor, iar Keșeru a reușit dubla până în minutul 31. La singura acțiune periculoasă, oaspeții au obținut un penalty, după o greșeală a lui Moți, iar Davidsen l-a învins pe Tătărușanu. Astfel, scorul pauzei în Gruia era 3-1.

După revenirea de la vestiare, elevii lui Cosmin Contra au mai redus din turație, dar au fost în continuare periculoși. Pe rând, Stanciu și Ianis Hagi în două rânduri au ratat ocazii importante. În cele din urmă, a venit un nou gol în poarta nordicilor, de data aceasta marcat de Pușcaș, care a reușit o execuție superbă. Până la final, “tricolorii ” au controlat autoritar partida și au reușit prima victorie din preliminarii, scor 4-1.

Echipe de start:

România: Tătăruşanu - Benzar (Hagi ‘46), Moţi, Grigore, Bancu - Deac, Marin, Stanciu (Man ‘77), Chipciu - Keşeru (Cicâldău ‘69), Puşcaş

Insulele Feroe: Nielsen - Rolantsson, Gregersen, Faero, Davidsen - Bartalsstovu (Frederiksberg ‘67), B. Olsen, Vatnsdal (Baldvinsson ‘29), Joensens - Hansson (Vatnhamar ‘77) - K. Olsen

În urma victoriei cu Insulele Feroe, România a acumulat primele puncte în actuala campanie de calificare. 

Comenteaza