Victorie categorică pentru U-BT Cluj-Napoca în EuroCup

Victorie categorică pentru U-BT Cluj-Napoca în EuroCup
| Foto: euroleaguebasketball.net

Echipa antrenată de Mihai Silvășan a învins din nou Aris Salonic, scor 90-74.

Susținuți de o sală aproape plină, "studenții" au început foarte bine jocul, cu un parțial de 9-0. Imediat, oaspeții au revenit și au preluat conducerea. Au urmat minute de echilibru, iar după ce primele 10 minute s-au scurs, avantajul era minim în favoarea clujenilor, scor 23-22.

Gazdele au menținut același ritm bun și în startul sfertului secund și au reușit să majoreze ecartul la unul format din două cifre. Chiar dacă grecii au forțat revenirea, elevii lui Mihai Silvășan conduceau la pauză, scor 45-38.

Momentul care îi înspăimântă cel mai mult pe fanii campioanei României, prima parte a sfertului al treilea, a trecut cu bine, iar "studenții" au reușit chiar să se distanțeze pe tabelă. Oaspeții nu au mai avut replică pentru baschetbaliștii de la U-BT, care aveau un avantaj confortabil înaintea ultimelor 10 minute, scor 76-54.

Chiar dacă au mai redus din turație în cel de-al patrulea sfert, elevii lui Mihai Silvășan au controlat jocul. Astfel, finalul de meci i-a găsit pe campionii României din nou învingători în fața celor de la Aris Salonic, scor 90-74.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Emi Cățe (18 puncte, 4 recuperări), urmat de Bryce Jones (17 puncte, 5 recuperări) și Andrija Stipanovic (16 puncte, 4 recuperări).

Comenteaza