Victoria o aduce pe „U” Alexandrion pe primul loc în play-out

Victoria o aduce pe „U” Alexandrion pe primul loc în play-out
Echipa de handbal feminin „U” Alexandrion Cluj a trecut pe primul loc din faza play-out-ului Ligii Naționale după victoria cu 28-22 în fața echipei CSM Cetate Devatrans.

Victoria a fost obținută datorită unei reprize secunde de senzație a jucătoarelor antrenate de Carmen Amariei, care au întors scorul de 12-14 înregistrat la pauză.

Un început slab de meci le-a văzut pe clujence conduse mai întâi cu 0-3 și apoi cu 5-9, diferența de patru goluri fiind cea mai mare înregistrată în favoarea jucătoarelor din Deva pe parcursul partidei. Ușor, ușor, „U” a redus din diferență pentru a se apropia la doar două reușite de echipa oaspete la mijlocul meciului.

Trei goluri consecutive la începutul reprizei a doua le-a pus pe handbalistele din Cluj în frunte pentru prima oară, ca mai apoi meciul să fie controlat în totalitate de gazde. La scorul de 22-20 s-a reușit o desprindere decisivă grație a patru goluri la rând care au dus diferența la șase goluri. Aceeași diferență s-a înregistrat și la final.

Pentru „U” au înscris: Chintoan 9 goluri, Popa 7 goluri, Laslo 5 goluri, Paraschiv 3 goluri, Biriș 3 goluri, Cîrjan 1 gol.

Grație acestui succes, „U” Alexandrion a urcat pe prima poziție în clasamentul play-out-ului, acumulând un total de 28 de puncte. Lupta este în continuare strânsă, nu mai puțin de patru alte echipe fiind clasate într-un interval de patru puncte.

Următorul meci pe care îl vor susține handbalistele clujene va avea loc duminică, tot la Cluj, unde echipa va primi vizita lui CSM Unirea Slobozia, care se află momentan pe poziția a 5-a.

Comenteaza