Victor Dican, dorit în Liga 1. Cordoș confirmă negocierile

Victor Dican, dorit în Liga 1. Cordoș confirmă negocierile
| Foto: FC Universitatea Cluj

Managerul general al Universității Cluj a admis că o formație din prima ligă este interesată de serviciile jucătorului în vârstă de 21 de ani.

După ce a impresionat în ultimele sezoane, a purtat banderola de căpitan în mai multe meciuri și a fost convocat la naționala de tineret, Victor Dican ar putea face pasul spre Liga 1. Fotbalistul care poate evolua atât ca mijlocaș la închidere cât și ca fundaș central este dorit de FC Botoșani.

Formația din Moldova este pe punctul de a-l pierde pe Bogdan Racovițan, care va ajunge în Polonia, iar Dican este văzut drept înlocuitorul ideal. Mai mult, managerul general al Universității Cluj, Andrei Cordoș a confirmat că există negocieri pentru tânărul fotbalist.

“Da, este adevărat că sunt discuții. Mai departe, nu știu ce va fi. Dacă vom face ceva în sensul ăsta, indiferent că este Dican sau oricare jucător, se va face împreună.

În momentul de față, cam asta am reușit să schimbăm de când am venit, și eu, și Radu, și Gabi (n.r. – președintele Radu Constantea, respectiv managerul sportiv Gabriel Giurgiu). Am reușit să facem un grup de decizii prin care cu toții ne asumăm ceea ce se întâmplă, nu mai există doar Radu, doar Cordoș, doar Gabi”, a declarat managerul general al formației clujene pentru liga2.ro.  

Sosit în 2019 la Universitatea Cluj, Victor Dica a strâns 57 de apariții în tricoul “Șepcilor roșii” și a reușit să înscrie 10 goluri.

Comenteaza