Vești noi despre starea fotbalistului Barnabas Varga. Atacantul naționalei Ungariei a fost operat

Vești noi despre starea fotbalistului Barnabas Varga. Atacantul naționalei Ungariei a fost operat

Barnabas Varga, atacantul selecţionatei Ungariei, care a fost grav rănit, duminică, în timpul meciului cu Scoția din cadrul EURO 2024, a fost operat într-un spital din Stuttgart.

Barnabas Varga a fost operat într-un spital din Stuttgart după ce a fost implicat într-o coliziune cu alți fotbaliști în timpul partidei cu Scoția

Incidentul s-a petrecut în minutul 69, după un corner al Ungariei, într-un moment în care portarul scoțian Angus Gunn a respins mingea cu mâna dreaptă, dar cu umărul stâng l-a izbit în față pe Varga. Sportivul maghiar în vârstă de 29 de ani s-a prăbușit pe teren, unde a început să aibă convulsii.

Federația a anunțat pe platformele de socializare că, în urma incidentului, Varga a suferit „multiple fracturi faciale și o comoție în timpul meciului”.

După ce medicii au evaluat situația, atacantul Ungariei a fost scos cu targa de pe teren și transportat la spital.

Tatăl lui Barnabas a declarat presei maghiare că fiul său a fost operat și "]ncă nu se știe când va fi externat de la spitalul din Stuttgart, nici cât de mult va lipsi".

"Nu e un secret - familia trecut prin momente dificile în fața televizorului, dar acum putem fi mai calmi", a adăugat tatăl jucătorului.

Laura Skrapits, iubita lui Barnabas Varga a confirmat că fotbalistul este internat și se recuperează după ce a fost operat, intervenție peste care a trecut cu bine. 

"Vă mulțumim pentru mesajele voastre amabile de susținere. Barni a terminat operația. Îl așteaptă puțină odihnă, dar va fi bine", a transmis Laura, pe Instagram.

 

Comenteaza