Vești bune pentru “U” Cluj. Două dintre rivalele la promovare s-au încurcat pe propriul teren

Vești bune pentru “U” Cluj. Două dintre rivalele la promovare s-au încurcat pe propriul teren
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

“Studenții” își vor păstra locul pe podiumul Ligii a 2-a, indiferent de rezultatul partidei dintre Chindia Târgoviște și Ripensia Timișoara.

Deși la începutul rundei cu numărul 29, clujenii se aflau pe poziția a cincea a ierarhiei și aveau emoții în ceea ce privește promovare, rezultatele din etape intermediară le-au fost favorabile. Sportul Snagov a pierdut pe propriul teren, scor 4-2, cu Luceafărul Oradea, în timp ce FC Argeș a câștigat la Ploiești, 2-1, pe terenul Petrolului. Totuși, liderul Academica Clinceni a câștigat fără emoții cu CS Balotești, 4-0 și pare favorita clară la unul din primele două locuri.

În afara rezultatelor Petrolului și Sportului, “Șepcile roșii” au și alte motive de bucurie. Echipa lui Bogdan Lobonț va rămâne pe podium, indiferent de rezultatul jocului dintre Chindia Târgoviște și Ripensia Timișoara, partidă ce se va disputa astăzi, de la ora 17:30.

Pentru Universitatea Cluj urmează duelul de pe propriul teren, împotriva Farului Constanța. Jocul se va disputa sâmbătă, de la ora 14:00, pe Cluj Arena.

 

Comenteaza