Vești bune pentru Dan Petrescu. Un fotbalist importante revine la antrenamente

Vești bune pentru Dan Petrescu. Un fotbalist importante revine la antrenamente
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei se va putea baza din nou pe unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lotul CFR-ului.

Absent de pe teren de la jumătatea lunii decembrie, Runar Mar Sigurjonsson va reveni la antrenamentele conduse de Dan Petrescu. Jucătorul s-a confruntat cu probleme medicale, pe care le-a tratat în Germania, și este pregătit să se alăture colegilor săi, anunță președintele Cristi Balaj.

”Ştiţi câte rezilieri s-au făcut. Cei care au jucat aproape meci de meci au rămas, Graovac şi Burcă. În locul lui Cestor şi Bouhenna au venit Yuri şi Dimitrov. De la mijloc a plecat Culio şi a revenit Itu. Şi Roger.

Sigurjonsson, din păcate, n-a reuşit să depăşească problemele medicale. L-am sprijinit, a fost dorinţa lui de a merge în Germania, iar veştile sunt bune.

Ne-a spus că e optimist, că medicul i-a spus că a găsit cauza care i-a produs acea durere. E optimist, veştile sunt bune, iar de luni se alătură echipei.

E foarte bun, are calitate. El n-a jucat nu pentru că antrenorul nu l-a dorit. N-a jucat, pentru că a stat în cabinetul medical. Vedem ce se întâmplă în cazul lui, există posibilitatea ca el să joace.

Dacă nu va reuşi să depăşească problemele medicale, rămâne de văzut ce se întâmplă cu el şi, dacă nu va putea, Itu rămâne printre variante”, a spus Balaj la Telekom Sport.

Comenteaza