Vești bune pentru Antonio Conceicao: “Ne gândim să avem discuție pentru prelungirea contractului pe încă un sezon”

Vești bune pentru Antonio Conceicao: “Ne gândim să avem discuție pentru prelungirea contractului pe încă un sezon”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a fost din nou reconfirmat în funcție de către noul director sportiv, Daniel Stanciu.

Campioana trece printr-o formă bună în ambele competițiii interne și are o serie de opt meciuri consecutive fără înfrângere. Totuși, zvonurile îl dau ca și plecat pe Conceicao, care ar urma să fie înlocuit cu Dan Petrescu. Fostul internațional a adus titlul în Gruia în sezonul trecut și are probleme în prima ligă din China, unde echipa sa este aproape de retrogradare.

Noul director sportiv al CFR-ului, Daniel Stanciu l-a reconfirmat în funcție pe Conceicao, ba chiar a afirmat că șefii “feroviarilor” se pregătesc să îi ofere un nou contract. “În ultima vreme au apărut tot felul de speculații și nu doar pe tema revennirii lui Dan Petrescu. E un antrenor pe care toată lumea din club și suporterii îl apreciază. E antrenorul care a adus ultimul titlu, într-o situație destul de dificilă. A reușit să facă o performanță extraordinară pentru club, e un antrenor cunoscut la nivel internațional.

Însă, antrenorul nostru este Toni Conceicao, el are contract până în vară, ba chiar ieri am avut o discuție cu unii acționari, iar dacă lucrurile continuă pe aceeași linie, ne gândim să avem discuție cu Toni pentru prelungirea pe încă un sezon. Atmosfera la echipă este foarte bună în ultimul timp, relația dintre staff și jucători este foarte bună și ne concentrăm la jocul de la Botoșani, care va fi unul dificil. A fost o serie de atacuri, însă la noi e liniște.

Aș prefera să continue atacturile, iar noi să facem puncte, asta ne dorim, să ne îndeplinim obiectivele. Toți cei din club, atât partea administrativă, cât și cea sportivă își doresc ca CFR să devină campioana, să avem un parcurs bun în Cupă și să avem liniște. Îl apreciem foarte mult pe domnul Conceicao, nu este la prima experiență la CFR și cu atât mai puțin în România și cred că trebuie să îi arătăm mai mult respect”, a declarat Daniel Stanciu.

Pentru CFR Cluj și Antonio Conceicao urmează meciul cu FC Botoșani, din prima etapă a returului. Partida se va disputa sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 21:00.

 

Comenteaza