Verdictul comisiei UEFA: Cluj Arena intră în categoria a IV-a

Verdictul comisiei UEFA: Cluj Arena intră în categoria a IV-a
O comisie a UEFA a inspectat vineri stadionul din centrul Clujului în vederea meciurilor pe care Pandurii Târgu-Jiu la va disputa aici în grupele Europa League. Conform directorului societăţii care administrează arena, concluziile au fost pozitive, iar delegaţii UEFA au lăudat în special starea gazonului.

Pandurii Târgu-Jiu s-a calificat incredibil în grupele Europa League, iar Cluj Arena va găzdui cele trei meciuri de pe teren propriu ale gorjenilor, contra Dnepr, Fiorentina şi Pacos Fereira. Aşa cum cere manualul comisiei de licenţiere, trimişii UEFA au inspectat stadionul clujean pe care l-au încadrat în categoria a IV-a, echivalentul fostei Elite.

Conform directorului societăţii Cluj Arena SA, Radu Raţiu, delegaţia a lăudat chiar şi gazonul, despre care a spus că se prezintă în condiţii excelente. „Nu au fost niciun fel de probleme. Deşi cerinţele UEFA pentru grupe sunt destul de riguroase, am primit foarte multe aprecieri. Gazonul se prezintă în condiţii foarte bune. A prins bine pauza de trei săptămâni, am reuşit să-l supraînsămânţăm, aşa că iarba va avea timp să se refacă până la următorul joc", a spus Raţiu.

Practic, primul meci după o pauză de trei săptămâni pe Cluj Arena va fi derby-ul Transilvaniei dintre „U" şi CFR. Pandurii va debuta în grupe joi, 19 septembrie, pe teren propriu, contra formaţiei ucrainiene Dnepr Dnepropetrovsk.

Biletele pentru acest joc vor fi puse în vânzare la finalul săptămânii viitoare. Un tichet la cele două tribune costă 20 de lei, în timp ce unul la zona VIP se vinde cu 70 de lei. Conform înţelegerii dintre Cluj Arena SA şi clubul Pandurii, compania care administrează stadionul va primi toate încasările din bilete, iar gorjenii vor achita doar paza. (D.S.)

 

Etichete
Comenteaza