Vechea și noua campioană din Superligă se întâlnesc astăzi în Gruia

Vechea și noua campioană din Superligă se întâlnesc astăzi în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj primește vizita celor de la Farul Constanța, în ultimul meci din play-off.

Arena din Gruia va fi gazda duelului dintre campioana precedentelor cinci ediţii și noua deţinătoare a titlului în Superligă. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 31 de ori în principala competiţie internă, de 15 ori s-au impus clujenii, de 10 ori au câştigat dobrogenii, iar alte șase partide s-au terminat la egalitate. În cele 15 meciuri în care "feroviarii" au avut statutul de gazdă, CFR Cluj a câștigat de 8 ori, Farul a învins de 5 ori, iar alte două jocuri s-au încheiat la egalitate.

În sezonul regulat 2022-2023, Farul s-a impus în deplasare cu 3-1 (Pitu, Louis Munteanu - dublă / Malele), apoi CFR a câştigat la Ovidiu cu 3-0 (E. Krasniqi, Manea, Petrila), provocându-le dobrogenilor singura înfrângere acasă din campionatul curent. Cea mai recentă confruntare directă a fost în 22 aprilie 2023, iar constănțenii s-au impus cu 1-0, grație reușitei lui Adrian Mazilu.

La nivelul băncilor tehnice se vor întâlni doi foști colegi din "Generația de Aur". În cele 16 dueluri directe precedente, Dan Petrescu a ieșit învingător de 8 ori, Gheorghe Hagi a câștigat de 5 ori, iar alte trei meciuri s-au încheiat la egalitate. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Partida dintre CFR Cluj și Farul Constanța se va disputa astăzi, de la 21:00, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Comenteaza